Ei sitten tullut kirjoitettua ainuttakaan postausta joulukuussa. Meillä voidaan oikein hyvin ja ollaan rentouduttu urakalla. Joulu meni leppoisasti ja välipäivät vähemmän leppoisasti sukulaisten luona. Yli viikon kyläilyruljanssin jälkeen oli ihana palata kotiin.

Hullua ajatella, että nyt porskutetaan jo yli puolivälissä raskautta! Vauvan potkut tuntuvat jo todella voimakkaina ja niitä tuntuu tiheästi päivän mittaan. Rakenneultrassa oltiin edellispäivänä. Ultraaja oli tällä kertaa erittäin mukava ja selvitti jatkuvasti vauvan rakenteita meille. Kaikki rakenteet kunnossa ja Rölli kuulemma kasvaa erittäin symmetrisesti viikkoihinsa nähden. Rölli nukkui ultran alkupuolella ja oli paikoillaan, joten rakenteiden tutkiminen oli helppoa ja sen jälkeen saatiin tiirailtua jalkoväliinkin. ;-) Saatiin ultrassa vähän ekstra-aikaa, kun ultraaja halusi vielä kokeilla uutta ultrauslaitetta meillä. Vähän mielissämme jo intoiltiin, että päästäänköhän 3D-ultraan testimielessä, mutta ihan tavallista kuvaa hän meillä kokeili. Tällä kertaa Röllikin heräsi uniltaan ja liikuskeli vatsassa terhakkaasti.

Aloitin joululomalla virkkaamaan Röllille torkkupeittoa ja pipoa. Jossain vaiheessa pitäisi aloittaa perehtymään kestovaippoihin ja vauvojen vessahätäviestintään, sillä ollaan miehen kanssa ajateltu ottaa molemmat käyttöön. :-)

rv 21+2