On tää raskaus vaan kummia moodswingejä täynnä. Huhhuh. :-)

Meillä sataa lunta! Maa on aika valkoinenkin jo, muttei ole tarpeeksi kylmä, joten maa kaiketi tummuu takaisin sitten sade lakkaa. Aamu alkoi taas vähän valoisammissa merkeissä, koiran olo taas jo vähän parempi ja kipulääkkeiden antamisen jälkeen saatiin haavasidoskin poistettua. Eilen se ei onnistunut millään, koira murisi ja vinkui kun teki niin kipeää. En tietenkään alkanut repiä sitä väkisin. Myös haava näytti paljon paremmalta kuin eilen, ei enää raa'alta jauhelihalta. Onhan se silti kipeän näköinen. Käveltiin pieni korttelilenkkikin ja täysin ilman sylikyytejä. Kyllä tää tästä. :-)

Eilen en tuntenut vauvan liikkeitä kertaakaan, ei silti ehkä pidä huolestua. Munhan ei pitäis edes tuntea niitä vielä. ;-) Eilen mielessäni vähän kimpaannuin lukiessani foorumilta tyrmäyksiä näiden viikkojen liiketuntemuksille. Kätilön mukaan kuulemma mahdotonta jne. Kuulostaa mielestäni aika epäammattimaiselta mikäli joku oikeasti tekee sellaisia väitteitä, eiköhän totuudenmukaisempaa olisi puhua harvinaisuudesta tai näytön puutteesta. Netin foorumeiden mukaan yllättävän monikin tuntee liikkeitä näillä viikoilla. No mut en jaksanut alkaa vääntämään asiasta, uskokoon kukin tahtonsa mukaan. Kyllä sen itse tietää sitten kun liikkeet on sen verran voimakkaita, etteivät enää sekoitu ilmavaivoihin tai muuhun vatsaliikenteeseen, oli se sitten viikolla 10 tai 25. :-)

Tänään pitäis siivoilla ja leipoa. Aattelin tehdä sunnuntaipullaa tai korvapuusteja. Nam. Onneks meillä mies kiitettävästi tuhoaa leipomuksia, ei tarvii syödä itse kaikkea ja kasvattaa vatsanympärystä ihan mahdottomaksi. :-D