Mua on alkanut kovasti stressaamaan hurjaa vauhtia kasvava vatsa. Monet vaatteet menneet jo käyttökelvottomiksi liiallisen kireyden vuoksi joko a.) ulkonäöllisistä syistä ts. paljastavat raskautuneen tilani tai b.) mukavuussyistä ts. eivät tunnu enää mukavilta. Tästä johtuen housuni ovat kutistuneet lököhousuihin ja leggingseihin. Eilen lähdettiinkin miehen kanssa shoppailemaan mulle uutta päällepantavaa. Suunnittelin kiertäväni odotusosastojakin, mutta jänistin katseiden pelossa. :-D Onneks löytyi normiosastoilta hyviä ja todennäköisesti pitkään meneviä vaatteita. Hennesiltä löysin edullisia farkkuleggareita ja totesin, että niissä mahtuu kasvattaa vatsaa vielä pitkän aikaa. ostin saman tien kahdet. Muista kaupoista tekemiäni löytöjä olivat löysä tunika ja siro poncho (joka kätkee kunnolla pömpöttävänkin vatsan). Löysin itselleni myös ensimmäisen piponi sitten ala-asteen! Vielä kaipaan vähän mielikuvitusta minkälaisin vaattein voisi vatsaa piilotella... Saa ehdottaa jos on ideoita! Jostain kumman syystä mua houkuttais lappuhaalaritkin, mut en tiedä oisko totaalinen tyylimoka kulkea sellaset päällään. :-D

Röllin liikkeet tuntuvat välillä jo tosi selvästi. Eilen illalla oli pitkä touhushow ennen nukkumaanmenoa, eikä meinannut millään loppua. Vaihdoin lopulta asentoa, kun aloin jo miettiä, et olikohan raukalla ahtaat oltavat ja urheili saadakseen tilaa. Tuntemukset loppuivatkin kun käänsin kylkeä vasemmalta oikealle. Jännä muuten, että oikealla kyljellä ollessa liikeitä ei tunne muutenkaan. Epäilenkin, että Rölli on kohdun vasemmalla puolella, kun liikkeet tuntuvat poikkeuksetta siellä. Saan myös provosoitua pientä liikkumaan painelemalla vatsaa. On tää jännää aikaa. :-)

Musta on tullut raskauden myötä tosi laiska. Nytkin on tehnyt mieli pullaa jo viikon, enkä vieläkään oo saanut aikaiseksi pyöräyttää sellaisia. Ehkä tänä iltana... Ehkä pullat voittaa kandin.... :-)

rv 11+4