Tosi mieltälämmittävää saada kommentteja, kiitokset teille Hehku ja Jii!

Piti ottaa tänne kirjoittamiseen rutiinia, mutta melkein viikkoon en ole ehtinyt käydä netissä kuin superpikaisesti. Opinnot ovat työllistäneet, mutta ollaan oltu myös sukuloimassa ja kavereiden oktoberfesteillä. Luonnollisesti olin vesilinjalla, mutta aika hiillostuksen kohteeksi jouduin. Olin ajatellut oktoberfesteillä vedota siihen faktaan, etten suurin surminkaan koske olueen sen maun vuoksi, mutta osasin kyllä odottaa lisäjuomien tarjoilua ja siksi olin leikisti myös antibioottikuurilla ja menossa aamulla aikaisin lääkäriinkin (tämä osa sentään piti ihan paikkansa, seuraavana aamuna ULTRA!!). Olin ihan tulisilla hiilillä kun miehen kaverit alkoivat vääntää, että antibioottikuuri on huono peruste olla juomatta, koska tämä lääkeohjeisiin kirjattu vain siksi, etteivät humalaiset muista ottaa lääkkeitään. Sain jotenkin kiemurreltua kysymyksistä, mutta helpoksi nämä miehet eivät sitä tehneet... Mulla kävi tuuri, paikalla oli vain miehiä eivätkä nämä ehkä ole tuntosarvet pystyssä naisten raskauksista kuten ehkä naiset saattaisivat olla. Aamuinen lääkäriaika oli hyvä alibi, sekä se, että kipeä olo usein huononee alkoholin juomisesta. Silti joku saattaa tarttua siihen, että kyllähän voi silti vähän juoda... Kannattaa siis varautua etukäteen siihen, että joku tyrmää antibioottikuurin tekosyyksi!

Lähdettiin juhlista kotiin jo joskus yhden jälkeen ja päästiin nukkumaan kahdelta. Herätys oli kymmeneltä ja vaikka periaatteessa oli ollut aikaa nukkua, oli herääminen silti älyttömän vaikeaa. Äkkiherätykset ovat tervaa voinnille ja pahoinvointi olikin taas suurta, koko matkan piti puputtaa hedelmiä ja suklaata. Ehdittiin nt-ultraan kuitenkin ihan sopivasti ja olokin oli jo vähän siedettävämpi. Siellä se meidän pikkuinen taisi torkkua ja lääkärin painellessa taisi vähän hermostua, sen verran pieni alkoi heilua ja muistutti liikkeiltään aivan pientä kiukkukohtausta. Vähemmästäkin, oli sen verran voimaa lääkärin otteissa... Kyllä pikkuinen muistutti jo ihan eri lailla ihmistä kuin aiemmassa ultrassa, hämmentävää kyllä. :-) Pääperämitta oli 46mm ja syke 168. Ruutua katsellessa mua ja miestä ei ihmetyttänyt yhtään, että tunnen pienen liikkeitä välillä - näytti sen sortin urheilulta että oksat pois! Niskaturvotusta oli kuulemma normaali määrä 0,8mm. Saatiin neljä uutta kuvaa, mutta harmiksemme ne oli otettu sellaisessa kohtaa, ettei vauvasta saa niin tarkasti selvää. Nähtiin paljon selkeämpiäkin kuvia, niistä hetkistä ois ollut hauska ottaaa kuva. No, onneksi YTHS:lle pääsee extra-ultriin 6 eurolla, ehkä me mennään sinne parin viikon päästä kuvailemaan! :-D Ultran jälkeen suuntana oli yläkerta veriseuloineen. Neljä putkea otettiin. Toivottavasti näytteet eivät hälytä! Tulokset pitäisi kuulemma tulla suunnilleen 10 päivässä. Toiveikkaita ollaan.

Viikonloppu voi olla kotona aikamoista hulinaa. Asutaan 4 asunnon puutaloyhtiössä ja ollaan remontin takia oltu ainoat asukkaat sen aikaa kun olemme täällä asuneet (pari kuukautta vasta). Meidän asunto oli remontoitu ensimmäisenä, ja siksi päästiin vuokralle aiemmin. Nyt viikonloppuna täytetään sitten muut asunnot, joten muuttoääniä koko talo täynnä. Saa nähdä miten mahtuvat kaikki muuttoautoineen rahtaamaan tavaroita, piha on todella ahdas.

rv 11+3